smacznego!!!
zielone szparagi wrzucamy na patelnie z odrobiną oliwy z oliwek,wody i ząbkiem czosnku
w mleku rozpuszczamy topiony serek śmietankowy, dodajemy dwie szczypty gałki muszkatołowej
a w piekarniku dzieją się cuda
voila
faszerowany kurczak w cieście francuskim z podsmażanymi szparagami w śmietankowym sosie
powiem tyle, było wyborne :)
5 komentarzy:
Aż ślinka cieknie na sam widok tych pyszności! Chyba w wolnej chwili przygotuje taki obiad dla mojej rodzinki. Pozdrawiam.
Zapraszam do zabawy w 10 zdjęcie. Szczegóły u mnie na blogu. Pozdrawiam.
Witaj, na Twój blog trafiłam przez Polskie Wnętrza. Bardzo mi się spodobał. Będę zaglądać. Pozdrawiam.
Witam, danie wyglada fantastycznie. Sprobuje przyzadzic kurczaka w ciescie, czym go faszerowalas???
faszerowany podsmażonymi pieczarkami z cebulka
Prześlij komentarz